Smart RIB Classic 350 uten konsoll og targabøyle. - Smartlager
Smart RIB Classic 350 uten konsoll og targabøyle.

Smart RIB Classic 350 uten konsoll og targabøyle.

Modell: Smart RIB Classic– 330.
Kr. 18320 eksl mva.
Kr. 22900 inkl mva.

Smart RIBBENE leveres med fabrikkgaranti på 3 år! Den har dobbel- glassfiberskrog og gummi- pongtonger i sterk PVC duk.
Og er den optimale slepejolle / lett-båt og ypperlig til lek og moro.

Den vil ganske sikkert, bli midtpunktet i gjengen, både for barn, ungdom og resten av familien. Den går meget bra, selv med en relativt liten motor i hekken.
Den kombinerer det beste ifra to båt typer, kjøre-egenskapene fra glassfiber- båter og vekt/stabiliteten til gummibåter.
En RIB må ikke sammenlignes med en vanlig gummibåt, da dette er 2 forskjellige verdener, der Ribbene er overlegne med hensyn til stabilitet og kjøreegenskaper mv.
Smart RIBBEN tar sjø, bølger og slag godt, og båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt. Fordi båten har en V-formet kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter «moderskipet» når den benyttes som slepebåt. Denne kjølkonstruksjonen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og bølger fra siden. Dekket er enkelt å vedlikeholde, og den slette men overflate- strukturerte dørken, danner en skli – sikker og stabil plattform.

Smart Ribbene blir produsert på samme fabrikk som mange av de andre, anerkjente Ribber som blir solgt i Norge i dag og med de samme råstoffer/ materialene.
Produsenten har mange års erfaring med å produsere Ribber. Bla det verdenskjente merket Aquamarine.
Dette bør være et kvalitetsstempel nok, for de fleste!!
Grunnen til at vi kan selge våre Kvalitets Ribber billigere enn de fleste andre, er at vi handler direkte fra fabrikk, og benytter oss av deres overskudds kapasitet.
Vi setter vårt eget navn på båten istedenfor å få klistret et kjent merkenavn på den, for det fordyrer bare Ribben.
Den gode kvaliteten forblir den samme!!
Vi har også billigere transportavtaler fra fabrikk en de fleste andre, da vi samkjører denne lasten med andre produkter vi importerer ifra samme område, og driver også meget kostnadseffektivt.
Alt i alt, gjør dette båtene, billigere i innkjøp.

Dette syntes vi skal komme deg som kunde til gode, derav den gode prisen.

Kategori: Båt
© 2015 Smartlager